Ruim 15 jaar was Ad ondernemer in de installatiebranche. Zijn bedrijf had 3 medewerkers en draaide als een trein. Maar toen vertrok zijn meest ervaren kracht en bleek vervanging moeilijk te vinden. Na maandenlang letterlijk dag en nacht werken en de nodige stress over het bedrijf, was de koek op. Ad viel uit met hartklachten en bleek later een burn-out te hebben.

Ad: ‘Achteraf gezien deed ik alles fout. De balans tussen werk en privé was volledig weg. Ik ging maar door, ik dacht dat ik onkwetsbaar was. Gelukkig had ik één ding goed gedaan: ik had twee jaar daarvoor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten.’ Wat hem de ogen opende? ‘Een vriend van mij, ook een ondernemer, werd ernstig ziek. Ik zag van heel dichtbij wat er dan gebeurt. Zijn spaargeld raakte op, zijn klanten liepen weg en hij moest alles zelf uitzoeken en zelf betalen. Dat wilde ik niet.’ Dus nam hij contact op met Techniek Nederland Verzekeringen en sloot een AOV af.

Beter betaalbaar dan ik dacht En dat was minder duur dan hij had gedacht en daarnaast is de premie ook nog eens fiscaal aftrekbaar: ‘Je kunt kiezen welk bedrag je verzekert en als je voor een langere wachttijd kiest, is de premie lager. Die is bij Techniek Nederland Verzekeringen sowieso al behoorlijk scherp.’ Op advies van zijn
accountmanager berekende hij de AOV-premie bovendien door in zijn uurtarief. ‘Omgerekend was dat maar € 1,25 per uur.’ Nu is hij blij met zijn keuze. ‘Vanaf mijn eerste melding is de begeleiding erg goed. Dat gaf veel rust en daardoor ging mijn herstel sneller. Ik ben nu weer volledig aan de slag. Maar werkweken van 60 uur of meer, dáár doe ik niet meer aan.’

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Neem hiervoor contact op met de accountmanager 
in uw regio tnl.nu/tnverzekeringen-ons-team.

Verzeker uzelf ook tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid


U kunt bij ons een AOV afsluiten die afgestemd is op het werk in uw branche. Deze biedt u de volgende voordelen:

  • Zeer scherp tarief en gunstige voorwaarden
  • Vanaf 25% arbeidsongeschiktheid
  • Uitkering op basis van verzekerd bedrag, niet van inkomen
  • Indexering en wachttijd naar keuze
  • Ruim assortiment aan preventieve diensten op het gebied van leefstijl, lichamelijke, mentale en zakelijke gezondheid, zoals een personal coach of een gezondheidscheck (ook voor gezinsleden).