In de installatiebranche en technische detailhandel ben je nergens zonder de juiste materialen en gereedschappen. Uw bedrijf vervoert waarschijnlijk dagelijks voor duizenden euro’s aan materialen. Al die spullen kunnen schade oplopen tijdens de rit of bij het laden en lossen. Maar ook diefstal is een risico, bijvoorbeeld als de auto waarin de goederen zich bevinden (’s nachts) geparkeerd staat. Een aanzienlijk financieel risico.

Transport en eigen vervoer in de installatiebranche en technische detailhandel

De Transport Eigen Vervoerverzekering van Techniek Nederland Verzekeringen dekt schade aan alles wat in het kader van werk vervoerd wordt in bedrijfswagens. Van gereedschap tot cv-ketel en van wit- tot bruingoed, 24 uur per dag. Deze verzekering heeft op de branche afgestemde exclusieve voorwaarden en een scherpe premie.

De voordelen van de Transport Eigen Vervoerverzekering

  • Verzekerd tegen verlies en diefstal van goederen en gereedschappen
  • Verzekerd voor schade tijdens het laden en lossen
  • Ook verzekerd buiten werktijden, 24/7
  • Extra beveiligingsmaatregelen meestal niet nodig
  • Aantrekkelijke premie en voorwaarden

Wat dekt de Transport Eigen Vervoerverzekering?

De Transport Eigen Vervoerverzekering verzekert schade door beschadiging, verlies of diefstal van goederen en gereedschappen tijdens het laden, lossen, opslag en vervoer in een eigen vervoermiddel, zoals een afgesloten personenauto, bestelauto of vrachtauto.

Verzekerd zijn onder andere:

  • Schade aan goederen
  • Verlies en diefstal van goederen
  • Schade tijdens laden en lossen

 

Voorbeeld

Een medewerker neemt de bestelbus van zijn werkgever voor de volgende dag mee naar huis. De volgende ochtend is de bus opengebroken en is een groot deel van de inhoud, zoals gereedschappen en goederen verdwenen. De schade bedraagt ruim € 3.000.

Verzeker uw goederen nu tegen schade en diefstal tijdens vervoer

De Transport- Eigen Vervoerverzekering van Techniek Nederland Verzekeringen biedt een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie. Techniek Nederland Verzekeringen koopt namelijk collectief in en heeft geen winstoogmerk. Bovendien bent u verzekerd van optimale service en deskundig advies. Bent u lid van Techniek Nederland, dan profiteert u bovendien van ledenvoordeel. Neem contact op met de accountmanager in uw regio voor meer informatie over de optimale verzekering voor uw bedrijf.

Interesse?

Neem contact op met een accountmanager in uw regio.