Er is veel te doen over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV's) voor zzp’ers. En ook als ondernemer/DGA kunt u in een situatie terecht komen waarin u tijdelijk niet kunt werken of zelfs helemaal niet meer. Bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval. Naast gezondheidsproblemen heeft u dan ook direct te maken met inkomensverlies. Een AOV voorkomt deze terugval. Als lid van Techniek Nederland bent u met de AOV van Techniek Nederland Verzekeringen bovendien voordeliger uit.

Per 1 januari 2023 heeft De Goudse Verzekeringen, de partij waar wij ook de AOV afsluiten, voor onze bestaande klanten de premie verlaagd. Per 19 april 2023 zijn ook de tarieven voor nieuw af te sluiten AOV’s verlaagd. Zo hoeft uw AOV geen enorme kostenpost te zijn. Zeker als u weet dat de kosten aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

Passend verzekerd

Met de AOV van Techniek Nederland Verzekeringen bent u verzekerd van een inkomen als u arbeidsongeschikt raakt. De dekking, premie en voorwaarden van deze AOV zijn afgestemd op uw branche.

De voordelen

  • Zeer scherp tarief en gunstige voorwaarden
  • Speciaal ingericht voor de werkzaamheden in de
    installatiebranche en technische detailhandel
  • Vanaf 25% arbeidsongeschiktheid
  • Uitkering op basis van verzekerd bedrag, niet van inkomen
  • Inclusief 24/7 coaching en gezondheidscheck
  • Indexering en wachttijd naar keuze
  • Op maat berekende premie, alleen voor leden van Techniek Nederland

Verzeker uzelf nu tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid.

Leden van Techniek Nederland kunnen met ledenvoordeel gebruikmaken van de AOV van Techniek Nederland Verzekeringen. Techniek Nederland Verzekeringen maakt graag een vrijblijvende berekening voor u op. Neem contact op met de accountmanager in uw regio.