Cyberincidenten zijn aan de orde van de dag. Bijna driekwart van de bedrijven kreeg in 2023 te maken met een cyberaanval. Ook mkb’ers en zzp’ers waren slachtoffer – 71 procent en 55 procent van hen heeft te maken gehad met cybercriminaliteit. Met alle ellende van dien. Wie slim is, zorgt ervoor dat de netwerken goed beveiligd zijn. Daarvoor is nu een nieuwe tool beschikbaar: de NIS2 Quickscan.

Wilt u weten hoe uw organisatie ervoor staat?
Doe dan de NIS2 Quickscan op https://regelhulpenvoorbedrijven.nl/NIS2-Quickscan

Deze scan is bedoeld voor organisaties om te bepalen of zij aan de wetgeving voldoen, maar kan ook worden gebruikt om een beeld te krijgen van de digitale weerbaarheid van uw eigen organisatie. 

Schade dekken en ondersteuning

Hoe weerbaar u ook bent, een Cyberverzekering is het overwegen waard. Want een cyberincident kan grote 
(financiële) gevolgen hebben. Deze schade is vaak niet gedekt onder een normale computerverzekering. Het is echter wel verzekerbaar met de Cyberverzekering van Techniek Nederland Verzekeringen. Die verzekert u tegen de gevolgen van bijvoorbeeld hacks, systeeminbraak, verlies van data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. Maar u wordt ook met raad en daad bijgestaan door een team van IT’ers en advocaten met verstand van cybersecurity. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Regel nu uw bescherming tegen cybercrime

Wees niet te laat en sluit op tijd een Cyberverzekering af.