Een goede zorgverzekering biedt voordeel voor uw medewerkers en hun gezinsleden, maar ook voor u als werkgever. Want wie goede zorg krijgt, zit minder vaak of korter thuis. Daarom biedt Techniek Nederland Verzekeringen de leden van Techniek Nederland al jaren een collectieve branche zorgverzekering via Zilveren Kruis aan. Met veel voordelen die afgestemd zijn op het werk in de installatiebranche en technische detailhandel.

U en/of uw medewerkers (maar ook gezinsleden) dienen voor 1 januari 2024 een keuze te hebben gemaakt voor de zorgverzekering 2024. Wilt u overstappen naar de collectieve branche zorgverzekering dan helpen
wij u graag met het opzeggen van uw huidige zorgverzekering. Laat dit dan wel voor 1 januari aan ons weten.

Onderneem vandaag nog actie!

Lees hier meer over het aanbod en wat deze verzekering u gaat kosten.

U kunt hier ook uw premie berekenen. Staan de antwoorden op uw vragen er niet bij? Stuur dan een e-mail naar zorginkomen@technieknederland.nl. Dan ontvangt u binnen
3 werkdagen een reactie in uw mailbox.

Het voordeel voor werkgevers: minder (lang) verzuim

Gezonde medewerkers zitten minder vaak thuis. De branche collectieve zorgverzekering biedt daarom diverse handvatten voor vitaliteit en gezondheid. Plus extra dekking op zorg die in onze branche vaker nodig is. Die extra fysiotherapiebehandelingen kunnen bijvoorbeeld het uitvallen met rug- of knieklachten voor- komen of verkorten.

Nog een voordeel voor u: de Zorg- coaches van Zilveren Kruis boeken indrukwekkende resultaten met zorgbemiddeling. En minder lang wachten op zorg, betekent vaak sneller weer aan het werk. In 2022 zijn zo ruim 8.000 wachtdagen en bijna 300 verzuimdagen bespaard - ongeveer 78.000 euro aan verzuimkosten!

 

Aanvullend Techniek Nederland Korting
1 ster 15%
2 sterren 10%
3 sterren 10%
4 sterren 5%
Aanvullende tandartsverzekeringen 10%

Bekijk het volledige aanbod op Zk.nl/technieknederland

Of download de folder.

 

Nieuw in 2024: de Gezond en Fitbundel Te besteden per kalenderjaar
Aanvullend 1 ster 150 + € 100 euro extra
Aanvullend 2 sterren 200 + 100 euro extra
Aanvullend 3 sterren 250 + 100 euro extra
Aanvullend 4 sterren 300 + € 100 euro extra

 

Fysiotherapie Aantal behandelingen  + extra per kalenderjaar
Aanvullend 1 ster 9 + 3 behandelingen
Aanvullend 2 sterren 12 + 5 behandelingen
Aanvullend 3 sterren 27 + 5 behandelingen
Aanvullend 4 sterren 36 + 5 behandelingen
Nieuw in 2024: Verzekerden die in 2023 nog behandelingen fysio­ en oefentherapie Cesar/Mensendieck niet hebben gebruikt, kunnen maximaal 2 behandelingen meenemen naar 2024.

 

Alle medewerkers in de Metaal en Techniek ontvangen op 19 december dit aanbod ook op de deurmat. Maar u kunt hen na het lezen van dit artikel ook al doorverwijzen naar deze pagina.